A világ keresztény szemmel.

A világ eseményei és történései keresztényként

Brüsszel ne károsítsa a magyar gazdákat és a magyar vidéket!

2023. március 27. - Toók László

took-magyar-zaszlo.jpg

A közéletben és a politikában is elsődleges érték a hitelesség és a következetesség. Brüsszel egyik erényt sem képviselte, amikor hibás döntést hozott és úgy határozott, hogy a magyar gazdák nem kapnak támogatást az ukrán gabonaimport okozta káros piaci hatások enyhítésére. Az EU-ban a józan ész helyett, a személyes érdekeiket helyezték előtérbe.

Tiszteljük, és együtt érzünk az ukrán néppel, de nem rendelhetjük őket nemzetünk érdekei fölé. Egységben az erő! A magyar gazdákat és a magyar vidéket ne károsítsa Brüsszel, és végre gondoskodjon a belső piac stabilitásáról.

Kérem a brüsszeli döntéshozókat, hogy a társadalmi igazságosság és a szolidaritás jegyében járjon el most és a jövőben is!

Toók László

A bejegyzés trackback címe:

https://keresztenyszemuveg.blog.hu/api/trackback/id/tr2618081558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

google5cf1cc6d60e8c99a.html